Köpalternativ

Hos oss har du flera olika möjligheter att anpassa din träning. Det vanligaste sättet att träna är att gå en kurs, men du kan också köpa fristående klasser och öppen träning, vilket du gör smidigt via kort/swish, med vårt Class Card eller genom att bli plusmedlem. Vi erbjuder också privatlektioner för dig som vill få egen tid med en utbildad personlig tränare.

Boka en garanterad plats i en kurs på 3-8 veckor där det varje vecka ingår en klass på 60-75 minuter. Du köper hela kursen med samtliga klasstillfällen. Våra kurser består av ett planlagt klassupplägg för att säkerställa att du utvecklas tryggt. Flera pass av öppen träning ingår varje vecka för dig som går en kurs i pole/aerial hoop. Priser ser du i Agendo, bokaknapp ovan.

Köp enstaka klasser (Drop In/Fokusklasser) eller pass av öppen träning (OA/OP). Du betalar per tillfälle med kontokort, swish eller vårt Class Card (klippkort) som är giltigt i 6 månader. Förkunskaper behövs för köp av öppen träning. Läs mer.

Medlemskap för 375 kr/månad. Ger 45 % rabatt på de flesta kurser/klasser. Här ingår alla pass i öppen träning, kortare tillfällen med mobilitetsträning, vårt digitala material mm. Köps för minst tre sammanhängande månader och förnyas automatiskt tills du avbokar. Ingen bindningstid efter 3 månader.

På öppen träning (OA/OP) tränar du själv pole/aerial dance utan instruktör. Vissa pass ingår gratis under veckorna som du går en kurs i pole/aerial dance. +Passen köps för 50 kr/gång för elever och går du inte en kurs kan du köpa samtliga pass för 100 kr/tillfälle.  Erfarenhet av respektive disciplin krävs.

60 min privatlektion i poledance, aerial hoop eller med övrig träning för dig som vill får extra hjälp av en utbildad personlig tränare. Pris är 550 kr/h. Du kan också gå med en kompis för 400 kr/person. Du bokar via Agendo.

Varje kursperiod erbjuder vi flera möjligheter att ta igen missade klasser från en kurs som du köpt. Förmånen nyttjar du i de kurser som får lediga platser (drop in-klasser) eller med fokusklasser.

Kurser & Klasser

Det vanligaste sättet att träna hos oss är att köpa en kurs på 3-8 veckor där det varje vecka ingår en klass på en avsatt tid. Där har du en garanterad plats och våra kurser består av ett planlagt klassupplägg för att säkerställa att du får en strukturerad träning och blir väl förberedd för svårare trick och kombinationer.

Du kan också köpa fristående klasser om du vill träna mer eller vara mer flexibel med dina bokningar. Dessa är drop in-klasser, som är lediga platser i en kurs, eller fokusklasser som köps per tillfälle. Med drop in/fokusklasser erbjuds också bra möjligheter att ta igen en missad klass från en kurs. Drop in och fokusklasser släpps för bokning när en ny kursperiod startar.

 • KURSER – Sammanhängande klasser på 3-8 veckor, 60-75 min per klass. Följer ett planlagt och strukturerat träningsupplägg, vilket är optimalt om du vill utvecklas inom poledance och aerial hoop.
 • DROP IN – Klasser ur en kurs, 60-75 min/klass. Köps separat eller bokas för att ta igen missade kurstillfällen.
 • FOKUSKLASSER – Fristående klasser inom blandade stilar, 60 min/klass. Köps separat eller bokas för att ta igen missade kurstillfällen.

Nybörjare – Våra kurser/klasser delas in i olika avanceringsnivåer. På så vis kan vi anpassa träningen efter dina förutsättningar. För nybörjare inom pole och aerial dance rekommenderar vi våra prova på-klasser, kortare introkurser eller nivå 1-kurser, där du får komma igång med din träning tillsammans med andra nybörjare. Du kan såklart också börja med en privatlektion.
Class Card – För köp av klasser rekommenderar vi dig att skaffa vårt Class Card (klippkort) för smidigare köp, men du kan också köpa klasser direkt med kontokort eller Swish.
Boka – Du hittar alla våra kurser och aktiviteter som går att boka i Agendo (bokaknapp ovan) och du kan överblicka alla klasser och vårt årsschema via länken nedan.

Öppen träning – open aerials/pole (OA/OP)

Open Pole/Open Aerial (OP/OA) är öppen träning där du som utövar poledance, aerial hoop eller annan aerial dance får komma och träna själv på det du lärt dig från kurser du deltagit i. Alltså är öppen träning endast till för dig som har deltagit i klasser. Vill du prova poledance eller aerial hoop för första gången rekommenderar vi dig våra prova på-klasser istället.

Varje vecka finns det ett visst antal tider som ingår för dig som går en kurs och fler tider till dig som är plusmedlem. Vi delar upp passen i två grupper, bemannade (⭐) och +pass (💎). Vill du gå på fler open pole-pass per vecka än det som ingår när du går en kurs kan du betala för enstaka tillfällen:

 • OP/OA enstaka tillfällen – 100 kr/gång för dig som inte går en kurs. 375 kr/månad med vårt plusmedlemskap. Köp med kontokort, swish eller vårt Class Card (klippkort).
 • Class Card – Köp vårt Class Card för 1000 kr eller 600 kr och använd som klippkort för öppen träning, klasser mm. Om du avbokar förs det dragna beloppet tillbaka på klippkortet, så länge du avbokar inom tidsgränsen för bokningsvillkoren för köpt aktivitet. Klippkorten är giltiga 6 månader från köpdatumet.
 • Plusmedlemskap – 375 kr/månad vid köp av minst tre sammanhängande månader, därefter är det ingen bindningstid. Boka valfritt antal pass av OA/OP per vecka. I medlemskapet ingår också en förmånlig rabatt vid köp av kurser och klasser samt andra förmåner.

Du överblickar lätt de närmsta tiderna för de olika passen i schemat. Läs också mer om vilka bokningsregler som gäller för öppen träning här.

Class Card – klippkort

Class Card är ett klippkort som du köper för 1000 kr eller 600 kr. Kortet används för öppen träning, klasser, workshops, privatlektioner mm. Med vårt Class Card kan du avsätta pengar till träning och smidigt köpa aktiviteter med klippkortet genom att logga in på ditt Agendo-konto. Om du avbokar förs det dragna beloppet tillbaka på klippkortet, så länge du avbokar inom tidsgränsen för bokningsvillkoren för köpt aktivitet. Avbokningsvillkoren anges i Agendos infotext för varje aktivitet. Klippkorten är giltiga 6 månader från köpdatumet.

Plusmedlem

Vårt plusmedlemskap är till för dig som vill få tillgång till fler förmåner och all öppen träning. Aktiviteter som endast ingår för eller är extra förmånliga för plusmedlemmar märks med + eller 💎, exempelvis 💎OP+. Som plusmedlem betalar du en fast månadsavgift (375 kr) och då ingår:

 • 45 % rabatt på nästan samtliga av våra kurser, klasser, workshoppar mf. Rabatt ingår också på andra studioaktiviteter som bastubokning.
 • Öppen träning (OA/OP) – Här ingår fler pass av öppen träning under alla årets veckor.
 • Missade kurstillfällen – Förmånligare ta igen-möjlighet. Som plusmedlem får du ta igen missade kurstillfällen under nästkommande kursperiod, även om du inte går en kurs under den andra perioden. Detta gäller så länge ditt plusmedlemskap är aktivt. Övriga medlemmar måste vara anmälda till en kurs under båda perioder för att erbjudas ta igen som överlappar perioderna.
 • Mobilitetspass – Under kursperioderna har vi fristående, kortare pass med fokus på mobilitet, stretch och avslappning. Här varierar vi övningarna och jobbar tillsammans med en instruktör. Varje tillfälle är cirka 20-30 min långt och tema varierar och bestäms av instruktören som deltar.
 • Digitalt material – Tillgång till vårt digitala Vimeo-material av kombinationer och träningstips. Perfekt för dig som lätt får idétorka under open pole.
 • Skåp – Ett låsbart skåp där du i studion kan förvara grepphjälpmedel, dina skor, kläder eller annat du behöver till din träning. Begränsat antal skåp finns. Är alla upptagna ställs du på kö tills nästa lediga skåp blir tillgängligt.

Pris för att vara plusmedlem är 375 kr/månad som dras från ditt kontokort. Du köper för minst tre sammanhängande månader och medlemskapet förnyas automatiskt tills du avbokar. Ingen bindningstid efter de första tre månaderna. Varje plusmedlemskap är personligt och rabatterna är personlig och gäller endast för dig som är medlem. Rabatten gäller inte för köp av Class Card, privatlektion eller i kombination med andra rabatter. Rabatten gäller alltid om inget annat anges i infotexten i Agendo. Om du önskar bli plusmedlem köper du först plusmedlemskapet, sen läggs din rabatt på aktiviteterna som du bokar.

Kostnadsexempel 2 kurser: om du under en termin (6 månader) går två standardkurser i poledance (1750 kr/st på 8 tillfällen vardera) samt är plusmedlem så blir kostnaden inklusive 45 % rabatt på kurserna i snitt ca 115 kr högre/månad jämfört med om du går två standardkurser utan plusmedlemskap. Då får du också nyttja alla fördelar med plusmedlemskapet. 

Kostnadsexempel 3 kurser: Skulle du under en termin (6 månader) gå tre standardkurser i poledance (1750 kr/st på 8 tillfällen vardera) samt är plusmedlem så blir den totala terminskostnaden inklusive 45 % rabatt på kurserna ca 115 kr lägre jämfört med om du går tre standardkurser utan plusmedlemskap.

Går du inte redan i någon av våra kurser men vill bli plusmedlem?

Då bokar du ett bemannat (⭐) OA/OP-tillfälle första gången så vi har en instruktör på plats som kan ta emot dig och ge dig information om studion. Se till att vara på plats när passet börjar. Du ser vilka tider det är genom att klicka på respektive pass i schemat r. Alternativt kontakta oss så överenskommer vi om en tid.

Missade klasstillfällen (gäller främst poledance och aerial dance)

Är du anmäld till en kurs i poledance eller aerial dance har du en reserverad plats i den kursen, som innehåller ett visst antal klasstillfällen. Om du köper en kurs på 8 tillfällen och missar 2 tillfällen, så har du 2 missade tillfällen som du kan ta igen i Drop in-klasser eller fokusklasser, så du totalt får dina 8 tillfällen. Du får även ta igen missade tillfällen från en period under nästkommande period, så länge du är anmäld till en kurs under den perioden också eller är plusmedlem. Exempelvis går du en kurs period 1 och 2 så kan du “ta igen” missade tillfällen från period 1 under period 1 och 2. Går du en kurs period 1, men inte period 2, då får du bara “ta igen” under period 1. Möjligheten till drop in erbjuds ofta i kurser med lediga platser eller fristående fokusklasser, varför dagar, tider, nivåer och antal platser kan variera mellan varje kursperiod.

OBS! Ta igen är mer begränsat för danskurser som chairdance, commercial twerk mix m.f. då vi ofta inte har lika många klasser igång av dom stilarna. Om möjlighet till Drop in ändå finns i övriga stilar varierar möjligheten att ta igen p.g.a. olika priser på kurserna/klasserna.
🔸Ta igen missad klass från en kurs i poledance/aerials med: Valfri drop in-klass eller fokusklass.
🔸Ta igen missad klass från en kurs i commercial heels, contemporary, chairdance, styrka & stretch med: Drop in i commercial heels, contemporary, chairdance, styrka & stretch eller fokusklasser. Läs infotexten under varje drop in-/fokusklass i Agendo för att se vad som gäller.

Du ansvarar själv för att ha koll på hur många klasstillfällen du deltagit. Vi har inte alltid möjlighet att jobba med administrativa arbetsuppgifter när vi har klasser, vilket begränsar vår möjlighet att snabbt ta fram informationen åt dig. Därför är det bra om du för egna anteckningar om din närvaro. På så vis vet du säkert om du får boka utan extra kostnad och kan boka direkt. Rabattkod att använda när du “tar igen” får du i din e-postbekräftelse när du bokat en kurs samt infotext i Agendo.

Köp av kursplats (d.v.s. köp av en ledig drop in-plats i en kurs) kommer prioriteras över “ta igen” och drop in-klasser kan då komma att ställas in, eftersom det inte längre finns en ledig plats i kursen.
Avbokning enstaka kurstillfällen – om du går en kurs och vill avboka specifika tillfällen som du kommer missa kan du göra detta via ditt konto i Agendo (för klasser) eller Agendos gamla app (OBS! Gamla appen fungerar ej för köp). Detta gäller EJ för avbokning av hela kursen (läs våra bokningsvillkor för att se vad som gäller där).

Prova på – Introklass

Inför en ny kursperiod har vi vanligtvis prova på-klasser. Dessa klasser är perfekta för dig som vill prova någon av våra dansstilar och få en bättre inblick i hur det är att träna hos oss. Vi har bred erfarenhet inom vårt team och svarar gärna på eventuella frågor som du har. Klasserna är 60 minuter och det blir en roligt och flåsig klass! Håll utkik inför kommande prova på-pass i vårt bokningsprogram Agendo.

Privatlektion

Vill du hellre träna ensam än i grupp, få hjälp med kompletterande träning? Eller kanske bara bli duktigare inom poledance, aerial hoop eller förbättra din hälsa med annan träning? Då kan vi erbjuda privatlektioner där du under 60 min får en individuellt anpassad lektion med en utbildad personlig tränare. Vi har två danssalar i vår studio samt andra redskap som hantlar och kettlebells, vilket möjliggör en bred variation av anpassade träningspass för dig. Vi hjälper dig gärna vidare med dina träningsmål!

Privatlektion på 60 min kostar 550 kr/h och du bokar via Agendo. Är ni ett litet gäng på 2-5 deltagare kan ni också boka privatlektion för grupp, där priset ligger på 400 kr/person.

Ange disciplin du vill träna (poledance, aerial hoop eller annan träning), avanceringsnivå och eventuellt andra önskemål under Meddelande när du anmäler dig. Om erbjudna tider inte möter dina önskemål så är du välkommen att kontakta oss via info@jomstudio.se så kan vi se om vi kan hitta en annan lösning som passar dig.