Poledance

Vi har kurser i poledance, lyra, chairdance, high heels, stretch och mobilitet mm. Utöver att gå en kurs har du fler möjligheter att anpassa din träning hos oss. Du kan köpa fristående drop in-klasser, extra tillfällen för egen träning, bli plusmedlem och få tillgång till mobilitetsklasser och digitalt material eller komma närmare dina träningsmål med privatlektioner.

KOMMANDE KURSSLÄPP & AKTIVITETER

🌱SOMMARPERIOD 1 – Kurserna planeras släppas fredag 28/4 kl 12.00.
Se planering för våra sommarveckor under schemafliken.
🌻SOMMARAVSLUTNING (SUMMER DANCE FEST) – 28/5, uppvisning med/för våra medlemmar, ploppis (pole-/dansloppis) och temaklasser. Boka plats på uppvisningen från och med fredag 12/5 kl 12.00. (Endast för medlemmar)
💦TEMAKLASSER – 28/5, tema “Water Dance Fest”, bokas från och med måndag 8/5 kl 12.00.

Våra kurser

Priser, datum och tider för kurser och event hittar du i Agendo via bokaknappen ovan. Om en kurs är full så kan du reservanmäla dig. För att se lediga tider för event/privata bokningar klicka på vald aktivitet för att se schemat.

Våra standardkurser är i regel 8 tillfällen och varje klasstillfälle är 75 minuter långt. Våra pole-stänger är 4 m höga, placerade med 2-3 meters avstånd. Varje elev får en egen stång. I poledance och aerial hoop delar vi in oss efter avanceringsnivåer, där nivå 1 motsvarar nybörjarnivå.

Standardkurser

Våra standardkurser i poledance är i regel 8 tillfällen och varje klasstillfälle är 75 minuter långt. Vi delar in oss efter avanceringsnivåer, där nivå 1 motsvarar nybörjarnivå. Här jobbar vi mycket med grundteknik, kombinationer och koreografi. Stilen på dans och koreografi anpassas efter deltagare och grupp. Från 14 år. Läs mer om vilken nivå som passar dig här.

In Heels
sensual pole

In Heels bygger på mer sensuella stilar av poledance. Här jobbar du med legwork, floorwork, linjer, känsla och attityd samt att hitta din egna personliga stil. Om du älskar dans och glödheta koreografier, då rekommenderar vi dig att testa någon av dessa kurser. Från 16-18 år (läs info i vårt bokningssystem, Agendo).

Styrka, mobilitet & stretch

Vi har också ett varierat utbud av kurser inom styrka, mobilitetsträning och stretch. Här lägger vi extra fokus på nyckeltrick, styrkekombinationer, skadeförbyggande träning eller rörlighet. Kurserna kan inkludera pole-moment eller stång som redskap. Från 14 år.

Chairdance

Här jobbar vi med en stol som redskap och känner på rörelser som är feminina, flörtiga och har inslag av attityd. Alltså ger chairdance dig en härlig mix av dans, stoltrick, koreografi och träning. Vi blandar också olika musikstilar för att känna på olika flows och rytmer.

Aerial Hoop – lyra

Lyra är en upphängd stålring som används till luftakrobatik. Här jobbar vi med att ta oss upp och ner från lyran, med figurer och kombinationer. Inslag av koreografi förekommer också. Våra kurser i lyra delas in efter avanceringsnivåer, där nivå 1 motsvarar nybörjarnivå. Från 14 år. Läs mer om vilken nivå som passar dig här.

Commercial Twerk Mix

Här får du precis som det låter, en härlig blandning av olika stilar som jazz, modern, pop, heels och twerk. Stort fokus ligger på att hitta sin egna stil och dans som är het, emotionell och sexig. Stilen kan dansas med eller utan dansskor.

Vi följer ett enhetligt och planlagt upplägg. Därför spelar det ingen roll vilken instruktör som håller din kurs, utan upplägget blir detsamma i samtliga kurser. Ibland mixar vi fler nivåer i en kurs, exempelvis nivå 1 & 2 eller 3 & 4 och då anpassas övningar och kombinationer så dem passar elever på båda nivåer. Våra standardkurser i poledance är från 14 år om inget annat är angivet. Läs mer om specifika kurser i vårt bokningsprogram Agendo.

Öppen träning på “bemannade” tider ingår för dig som går en pole- eller hoop-kurs. Du kan se tider för kurser och öppen träning i schemat. Du bokar via Agendo. Utöver att gå en kurs har du också fler möjligheter att anpassa din träning hos oss. Läs mer om alla erbjudanden här.

Privatlektion

Vill du hellre träna ensam än i grupp, få hjälp med kompletterande träning eller kanske bara bli duktigare inom poledance eller lyra? Då kan vi erbjuda privatlektioner där du under 60 min får en individanpassad lektion med en av våra instruktörer. Samtliga av JOM Studios ägare och instruktörer är utbildade personliga tränare, kostrådgivare eller har andra utbildningar inom hälsa och friskvård och vi hjälper dig gärna vidare med dina träningsmål.

Privatlektion på 60 min inom poledance och lyra kostar 550 kr/h. Du bokar via Agendo minst 48 h innan utsatt tid. Du kan också boka ihop med en kompis för rabatterat pris, 400 kr/h per person. Ange disiplin du vill träna (poledance eller lyra), nivå och eventuellt andra önskemål under Kundmeddelande när du anmäler dig. Men om erbjudna tider inte möter dina önskemål, eller om du vill ha hjälp med annan träning så är du välkommen att kontakta oss via info@jomstudio.se så kan vi se om vi kan hitta en annan lösning som passar dig.

Inför din kurs

För att kunna göra många moment i poledance så behöver du bar hud för att få grepp mot stången. Våra introduktions- och nybörjarkurser är dock anpassade så det mesta går att göra med valfri klädsel. Alltså kan du välja de träningskläder du är bekväm i när du börjar träna hos oss. 

Ta gärna med vattenflaska, överdragsbyxor och strumpor då klasserna kan innehålla en mix av moment, där vi jobbar både på stången och golvet. När vi gör övningar på golvet där det kan vara bekvämt med mjuka kläder.  Överdragskläder är också perfekt att ha när vi värmer upp och för att kunna dra på sig under klassen för att behålla värmen när det behövs.

Digital nyckel

För att komma in i studion använder vi oss av en digital nyckel, Parakey. När du anmäler dig skapas nyckeln automatiskt till den e-postadress du använder vid anmälan. Första gången du bokar en kurs får du en e-postinbjudan direkt från Parakey. Har du inte fått mailet? Ladda ned appen Parakey, ange din e-postadress som du anmält dig med till kursen och tryck på Glömt lösenord.