Poledance

Köpalternativ – Det vanligaste sättet att träna hos oss är att köpa en kurs på 3-8 veckor, där det varje vecka ingår en klass på en avsatt tid. Där har du en garanterad plats och våra kurser består av ett planlagt klassupplägg för att säkerställa en strukturerad träning så att du utvecklas tryggt och blir väl förberedd för svårare trick och kombinationer. 
Flexibel träning – Om du är i behov av mer flexibel träning kan du också köpa fristående drop in-klasser, fokusklasser, pass av öppen träning (OA/OP) eller bli plusmedlem och få tillgång till digitalt material. Vi erbjuder också privatlektioner, både enskilt och i grupp.
Nybörjare – För nybörjare rekommenderar vi prova på-klasser, intro- eller nivå 1-kurser i pole/hoop och nivå basic i danskurser. Se kommande klasser och boka via bokaknappen ovan.

  • KURSER – Sammanhängande klasser på 3-8 veckor, 60-75 min per klass. Följer ett planlagt upplägg.
  • DROP IN – Klasser ur en kurs, 60-75 min/klass. Köps separat eller bokas för att ta igen missade kurstillfällen.
  • FOKUSKLASSER – Fristående klasser inom blandade stilar, 60 min/klass. Köps separat eller bokas för att ta igen missade kurstillfällen.
  • ÖPPEN TRÄNING (OA/OP) – Träning under eget ansvar utan instruktör. Flera pass ingår varje vecka för elever inom pole/aerials, men förkunskaper krävs. 90-180 min/pass. Om du inte går en kurs köps pass per gång eller samtliga pass per månad med vårt plusmedlemskap (375 kr/månad).

Våra dansstilar

Priser, datum och tider för kurser och event hittar du i Agendo via bokaknappen ovan. För att se lediga tider för event/privata bokningar klicka på vald aktivitet för att se schemat.

Våra pole-stänger är 4 m höga, placerade med 2-3 meters avstånd. Varje elev får en egen stång/hoop. I våra danssalar har vi sviktande golv, vilket är skonsamt för kroppens leder vid dansverksamhet. För säker montering är golvet dock kompakt under stängerna.

Våra standardkurser i poledance och aerial hoop delas in i olika avanceringsnivåer, där intro och nivå 1 motsvarar nybörjarnivå. Våra danskurser delas in i efter svårighetsgraderna intro, basic, intermediate och advanced. Kurserna är på 3-8 veckor med klasser på 60-75 min.

Poledance
Träningsform där vi med hjälp av en stång gör trick och figurer. Vi jobbar med styrka, dans och akrobatik på en anpassad svårighetsgrad. Info nivåer.
In Heels (pole)
Den mer sensuella stilen av pole där vi dansar med klackar. Vi jobbar med klackteknik, gör vackra kombinationer av piruetter, legwork, floorwork och mer. Info nivåer.
Chairdance
Vi jobbar med en stol som redskap och känner på rörelser som är feminina, flörtiga och har inslag av attityd. Du får en härlig mix av dans, stoltrick, koreografi och träning.
Commercial Heels
Blandning av olika stilar som jazz, modern, pop, heels och twerk. Stort fokus ligger på att hitta sin egna stil och dans som är het, emotionell och sexig.
Aerial Hoop (lyra)
En upphängd stålring som används till luftakrobatik ni form av vackra figurer och trick. Det är en utmanande, stärkande och otroligt rolig träningsform. Info nivåer.
Styrka, mobilitet & stretch
Kurser och klasser som fokuserar på allsidig styrketräning, skadeförebyggande träning, mobilitetsträning och stretch.
Twerk
Twerk är en energifylld dansstil som fokuserar på sensuella och kraftiga höftrörelser till musik. Du jobbar med kroppkontroll, koordination och rytm, som aktiverar både mage och rumpa.

Vi följer ett enhetligt och planlagt upplägg i våra standardkurser i pole och aerial hoop. Våra kurser är från 14 år om inget annat är angivet.

Läs mer om specifika kurser i vårt bokningsprogram Agendo.

Öppen träning på “bemannade” tider ingår för dig som går en pole- eller hoop-kurs. Du kan överblicka tider för kurser och öppen träning i schemat.

Privatlektion

Vill du hellre träna ensam än i grupp, få hjälp med kompletterande träning eller kanske bara bli duktigare inom poledance eller lyra? Då kan vi erbjuda privatlektioner där du under 60 min får en individanpassad lektion med en av våra instruktörer. Vi har flera utbildade personliga tränare i vårt team och vi hjälper dig gärna vidare med dina träningsmål.

Privatlektion på 60 min inom poledance och aerial hoop kostar 550 kr/h. Du bokar via Agendo minst 48 h innan utsatt tid. Är ni ett litet gäng på 2-5 deltagare kan ni också boka privatlektion för grupp, där priset ligger på 400 kr/person. Ange disciplin du vill träna (poledance eller hoop), nivå och eventuellt andra önskemål som Meddelande när du anmäler dig. Men om erbjudna tider inte möter dina önskemål, eller om du vill ha hjälp med annan träning så är du välkommen att kontakta oss via info@jomstudio.se så kan vi se om vi kan hitta en annan lösning som passar dig.

Inför din kurs

För att kunna göra många moment i poledance så behöver du bar hud för att få grepp mot stången. Våra introduktions- och nybörjarkurser är dock anpassade så det mesta går att göra med valfri klädsel. Alltså kan du välja de träningskläder du är bekväm i när du börjar träna hos oss. 

Ta gärna med vattenflaska, överdragsbyxor och strumpor då klasserna kan innehålla en mix av moment, där vi jobbar både på stången och golvet. När vi gör övningar på golvet där det kan vara bekvämt med mjuka kläder.  Överdragskläder är också perfekt att ha när vi värmer upp och för att kunna dra på sig under klassen för att behålla värmen när det behövs.

Digital nyckel

För att komma in i studion använder vi oss av en digital nyckel, Parakey. När du anmäler dig skapas nyckeln automatiskt till den e-postadress du använder vid anmälan. Första gången du bokar en kurs får du en e-postinbjudan direkt från Parakey. Har du inte fått mailet? Ladda ned appen Parakey, ange din e-postadress som du anmält dig med till kursen och tryck på Glömt lösenord. Nyckel kopplas dock inte till alla tjänster, då vi ibland har personal på plats och då behöver du ingen nyckel för att komma in.