Om oss

Ägare och instruktör –
Poledance, aerial hoop, In heels, stretch & privatlektioner

Johanna N. de Agé

Johanna började hålla Jönköpings första poledance-kurser hösten 2017. Hon är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, har gått en instruktörsutbildning via Flow och innehar certifikat i IPSF Code of point för poledance och aerial hoop. Hon är också certifierad Low Flow Heels-instruktör via Indi Pole Institute. Hon har tidigare tränat crossfit, men har de senaste 13 åren ägnat mest tid åt poledance. Sommaren 2021 öppnade hon tillsammans med Maria Almroth Jönköpings första poledance studio, JOM Studio.

Ägare och instruktör –
Poledance, pole junior, chairdance & fyspass

Maria Almroth

Maria tog sin första poledance-lektion i september 2017 och efter en lektion var hon fast. Hennes intresse för träning och hälsa är stort och hon har tränat både fotboll, innebandy samt brottning, som hon tränade i 16 år samt kom att både tävla och instruera i. Maria har läst biomekanik, gått en instruktörsutbildning via Flow och innehar certifikat i IPSF Code of point för poledance och aerial hoop. Maria är även utbildad barn- och ungdomsspecialistundersköterska, men har på senare år utbildat sig till idrottslärare samt jobbar med JOM Studio, som hon grundade tillsammans med Johanna N. de Agé.

Instruktörer/dansledare

Instruktör – poledance, styrka & stretch

Emma Fältskog

Emma Fältskog började träna poledance i september 2017 när Jönköpings första klasser startade. Hon fastande direkt för träningsformen och har själv undervisat sedan september 2020. På senare tid har hon också börjat träna aerial hoop. Emma har sedan tidig ålder tränat både fotboll, friidrott och dans och på gymnasiet gick hon estet dans. Emma har gått en instruktörsutbildning via Flow samt utbildat sig till personlig tränare. Hon har även en kandidat i biomedicinsk hälsovetenskap, som omfattar studier inom anatomi, fysiologi, tränings- och näringslära. Emma är lugn, noggrann och med sin positiva inställning bidrar hon alltid med en härlig atmosfär i sina klasser.

Instruktör – poledance, mamma pole

Ivona Karlsson

Ivona Karlsson är född i Kroatien men har bott i Sverige sedan 2015. Hon har tränat poledance sen 2014 och tycker träningsformen utvecklar styrka, rörlighet och koordination. Ivona är utbildad personlig tränare, har gått en instruktörsutbildning via Flow och har genom sitt arbete i sin egna PT-studio bred erfarenhet av att instruera i gruppass och hjälpa människor uppnå deras träningsmål. Hon har sen tidigare en magisterexamen i ekonomi och läst kurser inom specialpedagogik, psykiatri, psykologi och medicin. Ivona är också fantastiskt bra på att sprida glädje och engagemang till alla hon möter.

Instruktör – poledance, pole junior

Louice Malmström

Louice Malmström har ett stort intresse för träning och hälsa och är utbildad idrottslärare. Hon hittade träningsglädjen när hon började träna poledance, vilket hon gjort sedan november 2019. Hon har utvecklats snabbt inom denna träningsform och har för att bredda sina kunskaper gått en instruktörsutbildning via Flow. Utöver poledance tränar hon gärna löpning, styrketräning, längd- och alpinskidor samt har och även tränat aerial hoop. Engagerad, positiv och gå “all in” är uttryck som beskriver Louice bra.

Instruktör – poledance, aerial hoop

Linnéa Stöckel

Linnéa började träna poledance 2017 och aerial hoop 2019 på Vida i Stockholm. Efter flytten till Ulricehamn återupptog hon träningen 2022 på JOM, där favoriterna i både pole och hoop är styrketrick och tunga kombinationer. Linnéa har under sin uppväxt tävlat i friidrott, och även jobbat som friidrottstränare. Numera ligger dock fokus på löpning, pole och aerial hoop. Hon har en master i landskapsarkitektur och när hon inte tränar jobbar hon som projektledare på Ulricehamns kommun. Linnéa kommer alltid till studion med en positiv inställning och hoppas kunna sprida glädje till träning i sina klasser. 

Instruktör – poledance, styrka & stretch

Liga Krumina

Liga kommer ursprungligen från Lettland. Hennes första erfarenhet av pole-klasser var i maj 2019. Sedan dess har hon blivit kär i dansformen eftersom den är utmanande på många olika sätt. Hon är utbildad personlig tränare, som hon jobbat som tidigare och har gått en instruktörsutbildning via Studio DQ i Stockholm. Liga började undervisa i poledance i mars 2021. För henne handlar det om att hitta en balans i livet och att älska det man gör, vilket är en känsla hon vill att alla ska få med sig från hennes klasser.

Instruktör – poledance

Daria Lewandowska

Daria har ett stort intresse för både styrketräning och dans. När JOM öppnade i Jönköping kändes poledance som en självklar träningsform att prova på och sedan dess har hon fortsatt träna pole. Längre kombinationer, spinny pole och heels är det som Daria tycker mest om. Tidigare har hon också dansat stilar som street dance och modern dans. Till vardags jobbar hon med marknadsföring, hänger med hunden Svante och läser böcker. Daria har lätt till skratt och som instruktör hoppas hon att sprida vidare pole-glädje till alla sina elever.

Dansledare – twerk, commercial heels, chairdance

Caroline Årevall

Caroline har alltid varit kreativt lagd sedan ung ålder. Hon började att dansa olika dansstilar tidigt och tävlade snabbt därefter. Hon har alltid varit nyfiken att testa nya saker och hamnade på circus i några år, där hon utövade akrobatik och eldkonst. Hennes kurser kommer att bli en mixad blandning av hennes danserfarenheter inom jazz, modern, pop, heels och twerk. Caroline har en sprudlande personlighet som sprider glädje till alla hon träffar.

Dansledare – event, chairdance, burlesque

Lovisa Babil

Lovisa Babil är en passionerad person som har jobbat med dans i flera år. Utöver att ha tränat poledance och aerial hoop har hon även erfarenhet från att gått en artistutbildning, undervisat i både barndans och kurser för vuxna i olika stilar som jazz, commercial, burlesque med flera. Lovisa har också jobbat som koreograf och satt upp flera produktioner. I hennes klasser gillar hon att lägga fokus på uttryck och känsla. Lovisa håller en del av våra event och med henne som ledare får du dans som är både flörtig och kaxig, i svängiga koreografier som gör varje tillfälle en riktigt höjdpunkt på dagen.

Dansledare – commercial heels (high heels), jazzfunk

Polina Semjonova

Polina är en 20-årig dansare från Lettland som för närvarande studerar i Jönköping. Dans har varit Polinas passion sedan barndom och med 16 års danserfarenhet har hon specialiserat sig på olika stilar, men framförallt high heels-dans. Polina har tränat både gymnastik och styrketräning och hon har även undervisat i dansklasser. I hennes klasser kommer du jobba med att utveckla vackra och feminina rörelser och med Polinas entusiasm hoppas hon sprida heta koreografier och dansglädje till alla sina elever.

Vill du jobba hos oss?

Är du dansledare eller har jobbat med träning och hälsa och vill hålla kurser hos oss? Vi är öppna för att utöka vårt kursutbud med dans och träning om det passar in i JOM studios utbud. Läs mer om vad det innebär att arbeta i vår studio här.