Om oss

Ägare och instruktör –
Poledance, aerial hoop, In heels, stretch & privatlektioner

Johanna N. de Agé

Johanna började hålla Jönköpings första poledance-kurser hösten 2017. Johanna har utövat Taekwon Do (ITF), utbildat sig inom fysiologi, anatomi, biomekanik, gått en instruktörsutbildning via Flow och innehar certifikat i IPSF Code of point för poledance och aerial hoop. Hon är också certifierad Heels-instruktör via Indi Poledance Education. De senaste 10 åren har hon tränat poledance och crossfit samt utbildar hon sig just nu till personlig tränare och kostrådgivare. På gymnasiet gick hon estet musik. Sommaren 2021 öppnade hon tillsammans med Maria Almroth Jönköpings första poledance studio, JOM Studio.

Ägare och instruktör –
Poledance, pole junior, chairdance & fyspass

Maria Almroth

Maria tog sin första poledance-lektion i september 2017 och efter en lektion var hon fast. Hennes intresse för träning och hälsa är stort och hon har tränat både fotboll, innebandy samt brottning, som hon tränade i 16 år samt kom att både tävla och instruera i. Maria har läst biomekanik, gått en instruktörsutbildning via Flow och innehar certifikat i IPSF Code of point för poledance och aerial hoop. Maria är även utbildad barn- och ungdomsspecialistundersköterska, men pluggar idag till idrottslärare samt jobbar med JOM Studio, som hon grundade tillsammans med Johanna N. de Agé.

Instruktörer/dansledare

Instruktör – poledance, styrka & stretch

Emma Fältskog

Emma Fältskog började träna poledance i september 2017 när Jönköpings första klasser startade. Hon fastande direkt för sporten och har själv undervisat sedan september 2020. Emma har sedan tidig ålder tränat både fotboll, friidrott och dans och på gymnasiet gick hon estet dans. Emma har gått en instruktörsutbildning via Flow samt utbildat sig till personlig tränare. Hon har även en kandidat i biomedicinsk hälsovetenskap, som omfattar studier inom anatomi, fysiologi, tränings- och näringslära. Emma är lugn, noggrann och med sin positiva inställning bidrar hon alltid med en härlig atmosfär i sina klasser.

Instruktör – poledance

Ivona Gelemanović

Ivona Gelemanović är född i Kroatien men har bott i Sverige sedan 2015. Hon har tränat poledance sen 2014 och tycker träningsformen utvecklar styrka, rörlighet och koordination. Ivona är utbildad personlig tränare, har gått en instruktörsutbildning via Flow och har genom sitt arbete på ett gym bred erfarenhet av att instruera i gruppass och hjälpa människor uppnå deras träningsmål. Hon har sen tidigare en magisterexamen i ekonomi och läser idag kurser inom specialpedagogik, psykiatri, psykologi och medicin. Ivona är också fantastiskt bra på att sprida glädje och engagemang till alla hon möter.

Instruktör – poledance, pole junior

Louice Malmström

Louice Malmström har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon hittade träningsglädjen när hon började träna poledance, vilket hon gjort sedan november 2019. Hon har utvecklats snabbt inom denna sport och har för att bredda sina kunskaper gått en instruktörsutbildning via Flow. Just nu så utbildar sig Louice även sig till idrottslärare. Utöver poledance tränar hon gärna löpning, styrketräning, längd- och alpinskidor. Engagerad, positiv och gå “all in” är uttryck som beskriver Louice bra.

Instruktör – poledance

Linnéa Stöckel

Linnéa började träna poledance 2017 och aerial hoop 2019 på Vida i Stockholm. Efter flytten till Ulricehamn återupptog hon träningen 2022 på JOM, där favoriterna i både pole och hoop är styrketrick och tunga kombinationer. Linnéa har under sin uppväxt tävlat friidrott, och även jobbat som friidrottstränare. Numera ligger dock fokus på löpning, pole och aerial hoop. Hon har en master i landskapsarkitektur och när hon inte tränar jobbar hon som projektledare på Ulricehamns kommun. Linnéa kommer alltid till studion med en positiv inställning och hoppas kunna sprida glädje till träning i sina klasser. 

Instruktör – poledance, styrka & stretch

Liga Krumina

Liga kommer ursprungligen från Lettland. Hennes första erfarenhet av pole-klasser var i maj 2019. Sedan dess har hon blivit kär i dansformen eftersom den är utmanande på många olika sätt. Hon har gått en instruktörsutbildning via Studio DQ i Stockholm. Liga har tidigare jobbat som personlig tränare och började undervisa i poledance mars 2021. För henne handlar det om att hitta en balans i livet och att älska det man gör, vilket är en känsla hon vill att alla ska få med sig från hennes klasser.

Dansledare – twerk, commercial jazz, high heels, chairdance

Caroline Årevall

Caroline har alltid varit kreativt lagd sedan ung ålder. Hon började att dansa olika dansstilar tidigt och tävlade snabbt därefter. Hon har alltid varit nyfiken att testa nya saker och hamnade på circus i några år, där hon utövade akrobatik och eldkonst. Hennes kurser kommer att bli en mixad blandning av hennes danserfarenheter inom jazz, modern, pop, heels och twerk. Caroline har en sprudlande personlighet som sprider glädje till alla hon träffar.

Dansledare – event, chairdance, burlesque

Lovisa Babil

Lovisa Babil är en passionerad person som har jobbat med dans i flera år. Hon har gått en artistutbildning, undervisat i både barndans och kurser för vuxna i olika stilar som jazz, commercial, burlesque med flera. Lovisa har också jobbat som koreograf och satt upp flera produktioner. I hennes klasser gillar hon att lägga fokus på uttryck och känsla. Lovisa håller en del av våra event och med henne som ledare får du dans som är både flörtig och kaxig, i svängiga koreografier som gör varje tillfälle en riktigt höjdpunkt på dagen.

Vill du jobba hos oss?

Är du dansledare eller har jobbat med träning och hälsa och vill hålla kurser hos oss? Vi är öppna för att utöka vårt kursutbud med dans och träning om det passar in i JOM studios utbud. Läs mer om vad det innebär att arbeta i vår studio här.