Event/Möhippa/Företagsaktivitet

Ska ni anordna en möhippa, svensexa, födelsedagsfirande, företagsaktivitet eller bara vill boka in en kul kompisaktivitet? Då är ni varmt välkomna till oss på JOM Studio för en rolig och utmanande upplevelse!

Standardupplägg – Under 50-60 härliga minuter kommer ni testa poledance eller någon annan dansstil som ni bokat. Vi föreslår att ni har valfria träningskläder på er under passet. Ni har möjlighet till dusch och ombyte 15 min innan och 30 minuter efter bokat pass.

Våra polesalar har 7-8 stänger vardera som ni kan använda och under normala förhållanden brukar det gå bra att dela stång. Detsamma gäller för lyrorna som vi har totalt 7 stycken av. Om ni är ett större gäng har vi också möjlighet att nyttja båda salarna. Alltså kan vi ha två instruktörsledda pass samtidigt, eller två pass på raken för att sprida ut oss mer. För detta krävs dock att två instruktörer är tillgängliga för bokning.

  • Standardupplägg (en instruktör) – Boka ett enskilt pass i chairdance eller poledance via vårt bokningsprogram Agendo.
  • Dubbelevent (två instruktörer) – Detta upplägg är för er som är ett större gäng (fler än 16 deltagare) och behöver dela upp er, alternativt er som vill testa två olika stilar samtidigt. Gör en bokningsförfrågan i Agendo och ange era önskemål om stilar som bokningsmeddelande eller via e-post, så återkommer vi ifall instruktörer kan önskad dag och tid. Det går att kombinera poledance med burlesque, chairdance eller high heels, så länge våra instruktörer kan önskad tid.

Pris för 60 min bokning är 1800 kr för upp till 9 deltagare (2000 kr för upp till 10 deltagare i aerial hoop). Är ni fler än 9 deltagare (10 deltagare aerial hoop) kostar det 200 kr/person. Priset gäller för alla som vistas i vår lokal. Är ni ett litet gäng på färre än 5 deltagare, som är mer flexibla med dag och tid, se våra förslag på dubbel privatlektion istället där priset ligger från 800-1600 kr. Alla priser syns i vårt bokningsprogram Agendo. Är ni osäkra på vilket upplägg som passar er bäst är ni välkomna att kontakta oss via info@jomstudio.se, så berättar vi mer. Bokningar måste ske minst 48 h innan bokad tid. För önskemål om bokningar senare än erbjudna tider kontakta oss via e-post. För bokningar efter kl 17.00 på fredagar och lördagar kan priset påverkas något.

Företagsaktivitet

Är ni intresserade av en gruppstärkande företagsaktivitet eller friskvård som inkluderar rörelse och hälsa? Ni kanske vill kombinera flera olika aktiviteter som poledance, chairdance, aerial hoop, dans eller fysträning med mer traditionella träningsredskap? Vi har utbildade personliga tränare i vår personal och möjlighet att erbjuda skräddarsytt upplägg. Beroende på dansstil kan vi eventuellt också besöka er. Kontakta oss via info@jomstudio.se för att berätta mer om era önskemål.

Poledance

Ni behöver inga förkunskaper i poledance då vi går igenom enklare snurrar och trick som passar alla. Ni hinner få en introduktion till poledance och vi avslutar med att dansa loss till en svängig koreografi. Vill hjälper såklart gärna till med om ni vill ta något gruppfoto för att föreviga er upplevelse tillsammans. Lämpligt för 5-16 deltagare vid bokning av ett pass i en sal.

Aerial hoop – Lyra

Lyra (aerial hoop) är en stålring som hängs upp i luften. I lyran testar vi några enklare figurer och positioner, som inte kräver några förkunskaper. Lyra skiljer sig dock från poledance då vi inte går runt på golvet lika mycket, utan hänger lite mer i våra armar, även om vi rör oss nära golvet. Vi rekommenderar att ni som vill testa denna disciplin vid tillfället är skadefria, utvilade och känner er i bra form att ta er an någonting utmanande. Lämpligt för 5-14 deltagare vid bokning av ett pass i en sal.

Chairdance

I chairdance tar vi hjälp av en stol för att jobba med olika kombinationer, som vi sen sätter ihop till en koreografi. Vi mixar dans som är feminin och flörtig och du behöver inga förkunskaper eller dansvana. Vi har 10 stolar till er att använda vid bokning av ett pass. Är ni fler deltagare så delar ni och turas om. Lämpligt för max 16 deltagare.

Twerk/Burlesque/Femine Vibe

Här dansar vi utan stol eller andra redskap. Stilen på dans är flörtig, feminin med mycket känsla och attityd och passar alla, oavsett om du dansat tidigare. För dessa stilar behöver ni göra en bokningsförfrågan via Agendo eller kontakta oss via e-post till info@jomstudio.se så vi kan se om någon av våra ledare kan den önskade tiden innan vi bokar in er.

Dubbelevent

Detta upplägg passar er som är ett större gäng (fler än 16 deltagare) och behöver dela upp er, alternativt er som vill testa två olika stilar samtidigt. Under 60 min bokar ni båda våra salar för aktiviteter som poledance, chairdance, eller annan stil beroende på era önskemål samt om någon av våra ledare kan den önskade tiden. Ni kan välja om ni vill byta aktivitet efter halva tiden eller hålla er till en. Då kan ni avsluta med en liten uppvisning av koreografierna ni lärt er framför varandra.

För detta upplägg behöver ni göra en bokningsförfrågan via Agendo eller kontakta oss via e-post till info@jomstudio.se så vi kan se om någon av våra ledare kan den önskade tiden innan vi bokar in er.

Svensexa

Upplägget för en pole-svensexa följer samma upplägg som för en möhippa. Vi testar enklare snurrar och moment samt en koreografi som är lagom flörtig och seriös, så det blir roligt för alla. Vill ni ha anpassat upplägg är ni välkomna att kontakta oss via e-post.

Planerar ni ett event?

Då kanske ni antingen vill prova på någon av våra dansstilar eller vill ha en tillställning som inkluderar uppträdande i form av poledance eller aerial hoop. Kontakta oss via info@jomstudio.se för mer information om våra nummer.

Vanliga frågor

Klädsel: Vanliga träningskläder går bra, men ha gärna på er shorts eller hotpants om ni bokar poledance och vill testa nån enklare figur på stången. Vi tränar barfota eller med strumpor.
Lokal: Vi har två toaletter och en dusch. Vi har en mindre omklädningsdel och en av toaletterna är 2,2 x 2,2 m stor. Vår studio ligger på markplan och vi har inga trappor i lokalen.
Tider: Ni har möjlighet till dusch och ombyte 15 min innan och 30 minuter efter bokat pass.
Får vi ta dricka/ta med alkohol innan/på eventet?
Ja, det får ni. Vi förbehåller oss dock rätten att neka någon som är för påverkad att delta eller vistas i salen pga säkerhetskäl.