Vad är på gång i vår studio?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev genom formuläret nedan. Titta i din skräpkorg så inte aktiveringsmailet hamnar där.

Subscribe to our newsletter!

Om du vill fortsätta träna hela sommaren spana då in våra erbjudanden på sommarträning mellan 24 juni – 25 augusti. Under sommaren erbjuder vi fristående sommarklasser och öppen träning, där du bokar de veckor och dagar du vill träna. Med våra erbjudanden på klippkort får du ett förmånligare pris och outnyttjat belopp på sommarkorten går att använda vid köp av fokusklasser/drop in-klasser under kommande höstperiod, t.o.m. 20 oktober.

Vi har en mix av klasser inom kategorierna:
☀️Pole Basic (nyb – nivå 2)
☀️Pole Nivå 2-4 (olika teman)
💃Pole Choreo (nivå 2-4)
👠Pole In Heels (beginner/interm.)
💪Pole Styrka (från nivå 2)
💚Övriga stilar (chairdance, floorwork)

Schemat kan komma att uppdateras under sommaren med klasser som tillkommer. Överblicka schemat här.

DANCE SHOW – STUDIO SHOW CASE

KURSSTART SOMMARKURSER – (vecka 20-25)

Nu finns sommarkurserna ute i Agendo. Kurserna startar under vecka 20-21 och släpps för bokning fredag 12/4 kl 12.00. Fjolårets populära Pole Mix och Pole Combos är tillbaka på schemat, men vi har också två andra nyheter som Aerial Hoop Mix och Spinny Flow & Teknik. Läs mer om kurserna via Agendo (bokaknapp).

KURSSTART VT24 – PERIOD 1

Nu finns alla vårterminens första kurser ute i Agendo. Kurserna startar mellan vecka 2-4.

Vi har som vanligt flera nivåkurser i både aerial hoop och poledance. Denna omgång har vi också två kurser i Commercial Heels, en för nybörjare (basic) och en för dig som har mer dansvana (intermediate) samt en spännande nyhet – Jazz Funk.

Se alla tider och läs mer om våra kurser i Agendo (bokaknapp).

Fokusklasser – fristående klasser v. 2-9

Nu har årets sista kursperiod startat. Men vi har också släppt en del fristående fokusklasser.

Du kan alltid köpa enstaka klasser hos oss i form av Drop In (som är klasser från en kurs) och genom våra fokusklasser som är fristående klasser som inriktar sig på olika dansstilar eller fokusområden. Flera av fokusklasserna under nästa omgång är perfekta för att pröva en dansstil för första gången, inom stilarna Contemporary, Twerk och In heels (pole).

Klasserna är på 60 min och bokas via Agendo.

HALLOWEEN

Söndag 5 november

Under denna spökliga afton fyller vi kvällen med fyra temaklasser och massor av annat kul! Temaklasserna är i inriktningarna fusionklass i commercial heel & contemporary, spinny pole, styrkeklass och aerial hoop. Så vi har klasser för alla som vill delta i vår Halloween-kväll! Mellan klasserna tänder vi också upp vacker studiobelysning i våra salar där du har chans att föreviga din favoritfigur eller kanske få in en kuslig flexbild dagen till ära.

PRESENTKORT – Du som deltar i våra temaklasser är automatiskt med i utlottningen av ett presentkort på 500 kr. Du får dessutom en lott för varje klass du köper och ökar din chans att vinna om du går mer än en klass.

TÄVLING – Vi kommer också ha en tävling i studion där ni som besöker oss har chans att vinna fler priser, så länge ni vågar traska runt bland spöken i studions alla vrår.

20 % VID KÖP AV FLER TEMAKLASSER – Vill du gå fler än en temaklass erbjuder vi dig 20 % rabatt på din billigaste klass med rabattkoden hallo20 (plusmedlemmar har 30-45 % på alla temaklasser).

Läs mer och boka temaklsserna här.

HÖSTTERMIN PERIOD 1

Nu finns alla kurser för vår första höstperiod ute i Agendo.

Vi har som vanligt flera fokuskurser och spännande nyheter som Power & Acro Pole samt Mamma Pole. Det finns också extra många nybörjarkurser ute för dig som är ny och vill komma igång med världens roligaste träning.

Ännu en nyhet är våra Focus Classes, vilket är fristående klasser som bokas per tillfälle. Här kör vi ett unikt tema på varje klass som är 45 eller 60 min lång. Öppen nivå i klasser som inte är pole/hoop. Pole- och hoop-klasser är från nivå 2, förutom om angivet för Alla.

🌼=(A) för Alla, 👯=(D) Dans, ⭕=(H) Hoop, 💙=(P) Pole, 💪=(S) Styrka/Mobilitet
45 min klasser: måndag & tisdag, 60 min klasser: torsdag & söndag

KLASSER v35-42
🌼💪 4/9 Leg Mobility, måndag (A, S)
💙💪 7/9 Strength Tricks, torsdag (P, S)
💙 10/9 B-Tricks (ex. Butterfly), söndag (P)
💙👯🌼 11/9 Bodywaves, måndag (A, D, P)
🌼💪 17/9 Conditioning, söndag (A, S)
💙💪⭕ 19/9 Inverts, tisdag (D, H, P, S)
💙21/9 C-tricks (ex. Cartwheel), torsdag (P)
💙👯 25/9 Climb Flow, måndag (D, P)
💙👯 1/10 Dance Elements, söndag (D, P)
💙👯 3/10 Piruetter, tisdag (D, P)
💙👯 5/10 Flow Combos, torsdag (D, P)
⭕👯 10/10 Hoop Floor Elements, tisdag (D, H)
💙👯 15/10 Spinny Flow, söndag (D, P)
🌼💪16/10 Mobility, måndag (A, S)
💙👯💪 19/10 Kips & Flips, torsdag (D, P, S)

Fokusklasser kan köpas med vårt Class Card (klippkort) för enklare köp. Du köper vårt klippkort och när du bokar en aktivitet så kan du använda klippkortet som betalningsmetod. Vid avbokning förs pengarna tillbaka, så länge du följer avbokningsvillkoren för köpt aktivitet och har betalat med kort, swish eller vårt Class Card (klippkort).

Se alla tider och läs mer om våra kurser i Agendo (bokaknapp).

1-årsfirande och Öppet hus


Välkommen på Öppet Hus söndagen den 28/8 mellan kl 12.00-17.00.

Vi kommer erbjuda öppen träning för våra medlemmar, ha en tävling på plats där du har chans att vinna fint pris, erbjuda specifikt kurserbjudande till er som dyker upp på plats (dock ej för nybörjarkurser). Under denna dag har vi också Prova på-klasser:

PROVA PÅ IN HEELS (POLEDANCE) – Söndag 28/8 kl 17.00-18.00.
PROVA PÅ CHAIRDANCE – Söndag 28/8 kl 19.00-20.00.
PROVA PÅ COMMERCIAL TWERK MIX – Söndag 28/8 kl 20.00-21.00.

Temafredag Sunset on the Beach
fredag 25/2 mellan kl 16.30-20.00

Med vår soliga temafredag vill vi avsluta vår första kursperiod med att tjuvstarta på sommaren. Låt oss njuta av en kväll i solens tecken och fantisera oss iväg till en söderhavsö, med solnedgång och svajande palmer! Vi har fyra temaklasser att välja bland.

SunChair Vibes – Ge dig själv en solig fredagseftermiddag med dans, glädje och heta vibes! Klassen passar dig som dansat chair tidigare samt dig vill testa på chairdance för första gången. Kl 17.00-18.00, 250 kr.

Spinny Summer Glow – Teknikklass i spinny pole. Vi kommer testa tekniker, övergångar och du får tips för hur du kan fortsätta arbeta med spinny-moment, både under klasser och när du tränar själv. Kl 17.00-18.00, 250 kr.

Sunset Stretch – Stretchpass med fokus på målfigurer inom poledance. Vi myser in helgen med solnedgångsbelysning och stretchövningar som är anpassade för att lättare kunna göra snygga flexitrick i poledance. Kl 18.00-18.45, 60 kr. (Gratis om du deltar i någon av våra andra temaklasser den 25/2.)

Heels on the Beach – Här kör vi klackarna i sanden och röjer loss i en het “Burnography” on the Beach (fast i en danssal). Vi fokuserar på fina linjer, mjuka övergångar och en flörtig summer beach-koreografi. Kl 19.00-20.00, 250 kr.

Läs mer om våra kurser här.

50 % av intäkterna för vår temafredag Sunset on the Beach skänktes till UNICEFs arbete för barn i Ukraina. Den totala gåvan uppgick till 2388 kr.

Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina