Jobba hos oss som instruktör eller dansledare

Brinner du för dans, personlig och gemensam utveckling, utlärning samt kan arbeta under eget ansvar? Har du också kompetens inom träning och hälsa? Ja då har du goda chanser att bli en del av vårt team! Vi är öppna för att utöka vår verksamhet med personal, dans och träning som passar in i JOM studios utbud.

På JOM studio jobbar vi tillsammans i ett team. Därför letar vi främst efter dig som är aktiv, engagerad, passionerad och som vill vara med och utveckla studion på alla plan. Att jobba hos oss är ett viktigt uppdrag, men som också är väldigt roligt! Vi värdesätter ett bra samarbete gällande gruppkänsla, rutiner, kommunikation och marknadsföring för att tillsammans skapa den positiva atmosfär och verksamhetskvalitet vi eftersträvar. Därför ser vi gärna att du är en bra teamplayer och jobbar som en ambassadör för vår studio.

Personliga egenskaper

Att tänka innovativt är en del av vårt arbete med att skapa en spännande och händelserik studio. Vi gillar temakvällar, happenings och en stor variation av aktiviteter som rör aerial dance, träning och hälsa. Därför är det en fördel om du är social, utåtriktad, flexibel och är öppen för coachning och arbete med nya klassupplägg.

Vill du jobba inom aerial dance så får du en bra introduktion av vår studio och hur vi jobbar genom att gå en kurs. Vi jobbar efter en enhetlig kvalitet och gemensam struktur i våra klasser samt hjälper vi till att skapa en bra atmosfär i studion.

Arbetstider

Vår studio är öppen alla veckor om året och stor del av vårt arbete är under kvällar och helger. Alltså är det en fördel om du är flexibel då våra kursperioders schema varierar lite från period till period. Vi ser positiv på om du har möjlighet att delta i coachning, möten och ledarträffar. Sånt som breddar dina kunskaper och ger dig bättre verktyg som ledare hos oss. Såklart inkluderar dessa också att vi umgås, tränar tillsammans och jobbar för en stark team-känsla!

Instruktör inom aerial dance

Att vara instruktör inom poledance, lyra eller silks, är ett av våra mest utmanande arbeten. Disciplinerna omfattar många moment som kan jämföras med gymnastik och akrobatik. Därför är du som har kunskaper inom träningslära, fysiologi, anatomi, biomekanik, eller är en van utövare inom annan idrott väl förberedd. Du behöver såklart också ha erfarenhet av den disciplin du vill jobba med. En av våra pole-salar är anpassad efter tävlingsstandard och två av våra instruktörer har utbildning i Code of points regelverk för tävling i disciplinerna Pole Sport, Artistisk Pole, Ultra Pole samt Aerial Hoop Sport & Artistisk. För oss är kvalitet viktigt och vi jobbar efter ett enhetligt klassupplägg och avanceringsnivåer baserade på branschstandard och tävlingsregelverk.

Att ha bra linjer/point och vara på nivå 3 är ett bra riktmärke för att jobba som poledance-instuktör för nybörjare. Känner du dig redo att ta dig an utmaningen att bli en instruktör på detta område är du välkommen att skicka in en ansökan till oss.

Ansökan

Du måste ha fyllt 18 år för att jobba hos oss. Ansöker gör du genom att skicka epost till info@jomstudio.se och märker ämnet med “Jobbansökan“. Dela gärna med dig av bilder, videoklipp, ditt Instagramkonto eller annat som ger en tydligare bild av dig som person och dina kvalifikationer. Du kan berätta mer om dina erfarenheter, styrkor, om du har tidigare erfarenhet av att jobba med dans eller aerial dance.

Vi kan komma att ställa vissa krav på kvalifikationer, speciellt inom aerial dance, men du kommer också långt med engagemang, passion och en vilja att utvecklas och lära dig mer om vår studio. Varmt välkommen med din ansökan!